Teleurgestelde wethouder: 'Gratis parkeren Winschoten niet in gevaar'

Flickr / Jeroen Mirck (Creative Commons)

De gemeente Oldambt is teleurgesteld over de ontwikkelingen bij winkeliersvereniging Handel en Nijverheid in Winschoten. Donderdagavond stapte het bestuur van de vereniging op omdat zij zich niet voldoende gesteund voelden door de leden.

Lees verder >>

Vlagtwedde krijgt meldpunt voor vuurwerkoverlast

GroenLinks Vlagtwedde

GroenLinks in de gemeente Vlagtwedde heeft een meldpunt geopend waar overlast door het vroegtijdig afsteken van vuurwerk gemeld kan worden. De partij vindt dat er door de politie te weinig wordt opgetreden tegen vuurwerkoverlast.

Lees verder >>

Speciale plees voor 'stadse' buschauffeurs

Steven Radersma / RTV Noord

Misschien heeft u ze zien staan: mobiele toiletten bij bushaltes in Groningen, Roden en Leek. En misschien heeft u zich afgevraagd: waarom staan ze daar? Voor reizigers met hoge nood?

Lees verder >>

Vogelgriep op nog twee bedrijven in Overijsselse Kamperveen

Flickr/Marji Beach (Creative Commons)

Op nog twee bedrijven in Kamperveen is vogelgriep geconstateerd. Dat meldt het ministerie van Economische Zaken vrijdag.

Lees verder >>

Samen voor de Voedselbank: Het aftellen is begonnen

RTV Noord

Nog maar twee weken en dan gaat de landelijke inzamelactie Samen voor de Voedselbank van start. Van 8 tot en met 19 december gaan alle regionale omroepen, waaronder RTV Noord, zoveel mogelijk lang houdbare levensmiddelen inzamelen voor de Voedselbank.

Lees verder >>